вівторок, 12 вересня 2017 р.

Хмельницькі школярі можуть цікаво, весело та корисно проводити дозвілля у підліткових клубах за місцем проживання
Дуже часто перед батьками постає питання, як організувати вільний час дитини після занять у школі. Після завершення уроків школярі зможуть набратися сил та енергії завдяки активному та цікавому відпочинку. Діти зможуть корисно провести дозвілля, а не гаяти час за планшетами, ноутбуками та телевізором. Заходи спрямовані на те, щоб залучити дітей до активного та здорового способу життя. Діти можуть обирати, яку секцію вони бажають відвідувати. Крім того, такі цікаві заходи можуть урізноманітнити дозвілля юних хмельничан. У підліткових клубах Хмельницького пропонують насичену та цікаву програму. У кожному клубі працюють кваліфіковані спеціалісти, які мають індивідуальний підхід до кожного вихованця. Діти можуть відвідувати відповідні клуби за місцем проживання.
 Клуб
Адреса
Атлетизм
«Грація»
 Проспект Миру, 76/4
«Платина»
 вул. Ранкова, 2 
«Фаворит»
 вул. Зарічанська, 26
Рукопашний бій
«Гепард»
 пров. Тракторний, 20
«Кротон»
 вул. Тернопільська, 34/5
Бокс
«Індіго»
 вул. Лісогринівецька, 16/1
«Лідер»
 вул. Перемоги, 13
Кікбоксинг
«Лідер»
 вул. Перемоги, 13
«Радегаст»
 вул. Пілотська, 39
«Супермен»
 вул. Ранково, 1
«Ярослав»
 вул. Сковороди, 9/3
Карате
«Танден»
 вул. Кам’янецька, 50
Самбо
«Індіго»
 вул. Лісогринівецька, 16/1
Футбол
«Фантазія»
 вул. Завадського, 38
 Військово-патріотичний
«Вимпел»
 вул. Трудова, 17
 Танці
«Ірбіс»
 Старокостянтинівське шосе, 8
«Індіго»
 вул. Лісогринівецька, 16/1
Таким чином, усі, хто бажає займатися спортом та покращити свої навички, можуть обирати серед секцій по рукопашному бою, боксу, кікбоксингу, карате, самбо або футболу. У військово-патріотичному гуртку «Козацький дух» в клубі «Вимпел» регулярно проводяться заняття із загальної фізичної підготовки, рукопашного бою та самооборони. Для тих, хто не уявляє свого життя без танцю, також працюють відповідні клуби, де можна навчитися основам хореографії. Дітки зможуть проявити свої творчі навички, потренувати пам'ять та увагу в підлітковому клубі «Фантазія» (вул. Завадського, 38) в гуртку «Художня майстерня» та в клубі «Джерельце» (вул. Перемоги, 10А) в гуртку «Самопізнання та розвитку особистості».
Отже, у підліткових клубах діти зможуть знайти нових друзів, вдосконалити свої спортивні навички та корисно провести дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар