понеділок, 25 вересня 2017 р.


23 вересня 2017 року в парку імені І. Франка відбулася святкова програма, яку організовував міський Центр по робот і з дітьми та підлітками за місцем проживання на яку завітали діти та мешканці міста.
Програма свята була насиченою і різнобарвною. Запалювали своєю енергійністю, талантом вихованці танцювальної студії «Феномен» та вихованці підліткових клубів «Ірбіс», «Вікторія» під керівництвом наших талановитих викладачів. Молоді та спортивні учасники підліткового фізкультурно-оздоровчого  клубу «Гепард» під керівництвом Максима Кладницького продемонстрували прийоми рукопашного бою. Для гостей свята були також організовані різноманітні майстер-класи від наших творчих педагогів-організаторів  та керівників гуртків. Пропонували діткам відчути себе справжніми кондитерами за декоруванням пряників. Зацікавили діток вироби з стрічок, які мали сюрприз в середині, а повітряні кульки перетворювались на різноманітні цікаві фігури.
Ведучою свята була керівник гуртка підліткового клубу «Сиріус» Здоровецька Діана, яка творчо та натхненно проводила програму свята.На завершення свята всі учасники отримали солодощі від міського Центру по роботі з дітьми та підлітками.





















Немає коментарів:

Дописати коментар