пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

День Святого Валентина  в підліткових клубах Центру

Педагоги Центру у цей романтичний лютневий день розмовляли про кохання із своїми вихованцями. У кожному  підлітковому клубі міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання  працювали  поштові скриньки  «Стріли Амура», які були переповнені Валентинками та  наповнювали повітря  відчуттям щастя та романтики.
В підлітковому клубі «Індіго» по вул. Лісогринівецькій, 16/1 13.02.2017р.  пройшла конкурсна програма «Серцю властиве кохання».  Вихованці клубу брали активну участь у її проведенні: виготовляли Валентинки, розважались під час  конкурсів та веселих забав, все  закінчилося дискотекою під улюблену музику.
14 лютого 2017 року  в  підлітковому клубі «Вікторія» по вул. Інститутській, 8 теж  було весело та радісно під час проведення конкурсної програми «Сила кохання». Тут  звучали  мелодійні пісні, був проведений конкурс «Кохання з першого погляду» та багато інших  цікавих конкурсів, під час яких вихованці клубу демонстрували свої таланти.  Кожен учасник  заходу  переконався в тому, що День закоханих – це свято радості, тепла, яскравих вражень та кохання.








Немає коментарів:

Дописати коментар