вівторок, 14 лютого 2017 р.

Відкритий чемпіонат  Хмельницької області з рукопашного бою
11-12 лютого в місті Хмельницькому відбувся Відкритий чемпіонат Хмельницької області з рукопашного бою на честь вшанування пам'яті воїнів-інтернаціоналістів, що загинули у війні в Афганістані та інших локальних війнах ХХ-ХХІ століть. В змаганнях прийняло участь 16 команд з 5 областей України (Одеська, Житомирська, Рівненська, Вінницька, Хмельницька) - загалом 283 учасника.
Хмельницький міський Центр по роботі з дітьми та підлітками представляла збірна команда клубів "Гепард" (пров. Тракторний, 20) та "Вимпел" ( вул. Трудова, 17) під керівництвом педагога Центру Кладницького Максима. У важкій та виснажливій боротьбі за перемогу, провівши по 3-4 поєдинки, призові місця з нашої команди вибороли наступні спортсмени:
- Бухта Максим 1 місце
- Бабій Олексій 2 місце
- Саловський Ілля 2 місце
Хотілося б відзначити сильну жагу до перемоги наймолодших наших бійців - Саловського Олександра та Цвігуна Максима, які посіли 4-ті місця.
Велику подяку хочеться виразити суддям змагань, які представляли наш Центр, відвідувачам клубу "Вимпел" Канєвському Владиславу, Лисенко Володимиру та Ясенко Дмитру.
Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками. А керівник клубів "Гепард" та "Вимпел" Кладницький Максим був нагороджений грамотою-подякою від Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області за підвищення рівня фізичного розвитку, пропаганду здорового способу життя, виховання патріотизму у молоді та підготовку спортсменів до участі у Чемпіонаті.                    



Немає коментарів:

Дописати коментар