четвер, 21 вересня 2017 р.

Гори завжди манили людей. Це особлива стихія, яка змінює тих, хто переймається її духом. Прагнення підкорити найвищі вершини невичерпне. Але слова В. Висоцького «краще гір можуть бути тільки гори, на яких ще не бував» підтверджуються ентузіазмом нових експедицій. Найвищою горою Європи є Ельбрус. Він знаходиться в горах Великого Кавказу і вважається одним з найбільших згаслих вулканів на Землі.
Олександр Ладико – досвідчений тренер підліткового клубу «Платина» по вулиці Ранковій, 2А. В п`ятницю 21 липня 2017 року здійснив сходження на Ельбрус. Це підкорення тримало 12 годин, а про цю вершину Олександр мріяв більше 15 років. Олександр особистим прикладом довів, що поставивши мету можна підкорити будь-яку вершину. Це стало чудовим поштовхом запланувати підкорення інших вершин Європи, а також чудовим прикладом для молоді, що займається у підлітковому клубі «Платина» міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання.
Якщо ти бажаєш бути здоровим, мати чудову фізичну форму, отримати кваліфікованого тренера та просто доброго наставника на шляху до вдосконалення тобі час до нас! Підлітковий клуб «Платина» запрошує усіх бажаючих на тренування за українською методикою від Олександра Ладико. Ми раді, що у нас є такі співробітники, які підкорюють вершини та надихають інших.
















Немає коментарів:

Дописати коментар