пʼятниця, 11 вересня 2015 р.

Чемпіонат Європи з кікбоксингу за версією "WAKO"


   Наприкінці серпня проходив Чемпіонат Європи з кікбоксингу за версією "WAKO" у місті Сан-Себастьян, Іспанія. Україну на цьому змаганні представляв хмельницький спортсмен Олександр Альохін, який з цьогорічного Чемпіонату привіз «срібло»
   Не лише фінальний поєдинок видався важким для хлопця, а й взагалі під питанням була його поїздка. За словами тренера Ігоря Майструка, найважче було знайти кошти для того, щоб вирушити до Іспанії на Чемпіонат.
  Олександр Альохін є вихованцем Міського центру по роботі з дітьми та підлітками.  Займається у клубі «Супермен». Кікбоксер  у клубі тренується вже чотири роки та досяг чималих результатів, адже близько двох років входить до складу збірної України з кікбоксингу.
  На Чемпіонаті Європи Сашко провів два поєдинки: перший з поляком, який закінчив достроковою перемогою, інший – з турецьким спортсменом. Тренер Ігор Майструк переконаний, що його підопічного засудили, оскільки тренер супротивника  – президент Всесвітньої організації «WAKO», через це й присуди перемогу турку. Не зважаючи на такий факт, тренер та молодий спортсмен дуже задоволені результатами змагань.
  «Я дуже задоволений виступом мого вихованця, ми сумлінно тренувались, старалися і маємо хороший результат. Їздили на збори, – говорить тренер І. Майструк. ­– Хотів би ще подякувати Сергію Мандзію за підтримку мого вихованця. Якби не його кошти, то Сашко б точно не поїхав на цей Чемпіонат. Оскільки фінансування у нас недостатнє».
  Про свої враження від поїздки на Чемпіонат Європи розповідає хмельницький спортсмен: «Повністю задоволений поєдинком, оскільки виклався на всі 100 відсотків, зробив все, що я міг. В першому поєдинку мені вдалося переграти супротивника. А в другому всі 3 раунди я перемагав, але мені присудили поразку. Вважаю, що це було несправедливо, але і друге місце на такому Чемпіонаті теж дуже добре».
   Напередодні також вихованець І. Майструка Павлюк Сергій  (1999 року народження) їздив на Кубок світу з кікбоксингу за версією «WAKO», який проходив  в Угорщині. Сергій посів перше місце.
  «Я провів два поєдинки. Перший з сербським спортсменом, а другий  з молдаванином. Обидва переміг», ­– розповідає хмельницький кікбоксер Сергій Павлюк.






 

1 коментар: